Η ομάδα μας

President

Η Ρόη Μαλτά γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα, κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο και φοιτά στην Α’ Λυκείου του Pierce- The American College of Greece. Προσπαθεί να περνά τον χρόνο της όσο πιο παραγωγικά γίνεται και έτσι ασχολείται με πληθώρα τόσο ενδοσχολικών όσο και εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Είναι μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του σχολείου τα τελευταία 4 χρόνια και έχει συνεπώς συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες (ΑΣΙΣ, «Αιγαίο», ΥΠΕΠΘ, κ.α.) , ενώ εκπροσωπεί το σχολείο και σε αγώνες ρητορικής, έχοντας αποσπάσει αρκετές διακρίσεις. Μετέχει επίσης σε συνέδρια «Πρότυπων Ηνωμένων Εθνών» στα πλαίσια του ομίλου που παρακολουθεί φέτος, ενώ στο παρελθόν έχει εντρυφήσει στους ομίλους δημιουργικής γραφής και εκφραστικής ανάγνωσης και δημοσιογραφίας. Επιδεικνύει έντονη μαθητική δράση, όντας μέρος του μαθητικού συμβουλίου της τάξης ως αντιπρόεδρος και έχοντας εκλεχθεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων αντιπρόσωπος ελληνικού περιοδικού και πρόεδρος. Η Ρόη, είναι μια ισχυρογνώμον, οξυδερκής και ηγετική προσωπικότητα, χαρακτηριζόμενη από επιμονή και τελειομανία, ιδιότητες που την χρήζουν άκρως αποτελεσματική. Είναι συνεργάσιμη, ευγενική και προσαρμοστική, απολαμβάνοντας την συνεργασία που προκύπτει με ύψιστο σκοπό την επίτευξη του μέγιστου για το i-ZEN Flow Meter. Γνωρίζει να γράφει κώδικα και έχει άριστο χειρισμό όλων των προγραμμάτων της Microsoft. Επιπρόσθετα, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά και ιταλικά σε ένα πολύ καλό επίπεδο (Β2 και Β1 αντίστοιχα). Στο μέλλον σκοπεύει να ασχοληθεί με μία σύμμειξη Νομικών και Οικονομικών σπουδών και συγκεκριμένα με έναν συνδυασμό εταιρικού δίκαιου και μακροοικονομίας. Στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική και γράφει ποίηση.

Vice President

Ο Διονύσης-Παναγιώτης Κουδιγκέλης γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα και φοιτά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Pierce. Έχει ενεργή συμμετοχή τόσο σε εξωσχολικές όσο και σε ενδοσχολικές δραστηριότητες χωρίς να παραμελεί τις υποχρεώσεις ενός φιλότιμου και υπεύθυνου μαθητή. Αναλυτικότερα, ασχολείται 11 χρόνια με το πιάνο καθώς έχει ολοκληρώσει τις περαιτέρω υποχρεωτικές γνώσεις όσον αφορά στην Θεωρία της Μουσικής αλλά και στην Αρμονία και σκοπεύει να ολοκληρώσει την πορεία αυτή με την απόκτηση του τελικού Διπλώματος. Έχει συμμετάσχει σε 10 συναυλίες αποδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια φορά την αφοσίωσή του πάνω σε κάθε δραστηριότητα με την οποία ασχολείται. Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις ξένες γλώσσες καθώς κατέχει σε υψηλό επίπεδο την γερμανική, έχοντας ολοκληρώσει το πτυχίο C1 επιτυχώς, την ισπανική (Α2,Β1) και τέλος την αγγλική γλώσσα (FCE). Επιπροσθέτως, έχει συμμετάσχει σε Αγώνες Λόγου που έλαβαν χώρα στο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας την 8η θέση στην τελική κατάταξη. Η πρόσφατη εμπλοκή του στον όμιλο MUN του κέντρισε το ενδιαφέρον για τις σχέσεις των κρατών και για την διπλωματική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τέλος με γνώμονα το «Non ministrari sed ministrare» δίνει ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην ανιδιοτελή προσφορά η οποία χαρακτηρίζει κάθε εθελοντική του δράση όσο και στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της τάξης του όπως αποδεικνύει και η ενεργή συμμετοχή του στο μαθητικό συμβούλιο ως Αντιπρόεδρος (2016-2017).

Vice President

Η Ανδρομάχη Χρηστάκου γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα, κατοικεί στον Άλιμο και φοιτά στην Α’ Λυκειου του American College of Greece- Pierce. Eίναι ένα άτομο με αρκετά ενδιαφέροντα οπώς εξάλλου φαίνεται από την συμμετοχή της τόσο σε ενδοσχολικές, όσο και σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

Παράλληλα αποτελούσε ενεργό μέλος στος Junior Achievement (2016-2017) καθώς και την χρονιά (2017-2018). Επιπροσθέτως συμμετείχε και στην αθλητική ομάδα χορού του Pierce, που διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στο Πρωτάθλημα ΑΣΙΣ κατά το σχολικό έτος 2015-2016. Συμμετείχε στο μαθητικό συμβούλιο της τάξης της ως Οργανωτική Γραμματέας (2014-2015), Αντιπρόεδρος (2016-2017) του πενταμελούς συμβουλίου.

Η Ανδρομάχη Χρηστάκου είναι πολύ υπεύθυνη και επιμελής, οργανωτική και της αρέσει να βοηθάει τους άλλους όταν την χρειάζονται. Παράλληλα, μπορεί να συνεργαστεί εύκολα με ανθρώπους και της αρέσει πολύ να δουλεύει στα πλαίσια μίας ομάδας. Είναι πάντα ευγενική και έχει σε μεγάλο βαθμό αυτοσυγκράτηση. Είναι κοινωνική και δεν διστάζει να μιλήσει σε κόσμο. Επίσης είναι αρκετά ώριμη και προσπαθεί παντα βρίσκει μία μέση λύση, καθώς και να προσπαθεί να ξεχωρίσει το δίκιο. Τέλος, έχει θέληση και πάντα προσπαθεί για την επίτευξη των στόχων της. Αυτή τη περίοδο εργάζεται με πάθος για την επίτευξη των στόχων του Project i-ZEN Flow Meter του Junior Achievement.

Μιλάει Αγγλικά ( επίπεδο Proficiency) και γαλλικά ( δίπλωμα Β2).

Έχει έντονη εθελοντική δράση, έχει συμμετάσχει σε πλήθος περιβαλλόντες  καθώς και πολιτιστικές ( διανομή φαγητού σε άπορους, χορωδία στην Εστία της Νεας Σμύρνης) δράσεις. Στο μέλλον σκοπεύει να ασχοληθεί με την Δοιήκηση Επιχειρήσεων, το Marketing, καθώς και ενδεχομένως με την Ψυχολογία.

Chief Executive Officer

Η Κοντογιάννη Μαρία γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα και υπήρξε μαθήτρια της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Εδώ και τέσσερα χρόνια φοιτά στο σχολείο Pierce- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ενώ απολύθηκε από το Γυμνάσιο ως αριστούχος όλων των τάξεων του. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με πολλές δραστηριότητες του Κολλεγίου. Έχει αποτελέσει Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Sunny Days για το ακαδημαικό έτος 2016-2017 καθώς και Οργανωτική Γραμματέας για το έτος 2017-2018. Τιμήθηκε δε από το σχολείο με το βραβείο του περιοδικού για τη συμβολή και τη προσφορά της σε αυτό. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολούνταν με τον όμιλο Forensics στα αγωνίσματα oral interpretation και debate καθώς και με την ελληνική ρητορική στα αγωνίσματα του προτρεπτικού, του debate και της εκφραστικής ανάγνωσης. Έχει λάβει μέρος στους πανελλήνιους αγώνες λόγου καταλαμβάνωντας υψηλές θέσεις στη τελική κατάταξη. Διακρύνεται για τις ιδιαίτερες ικανότητες της στο λόγο και για την άνεση της με το κοινό γεγονός που μαρτυράται από πάρα πολλές εκδηλώσεις στις οποίες αποτέλεσε βασική παρουσιάστρια (π.χ. Α.Σ.Ι.Σ. 2015-2016, Α.Σ.Ι.Σ. 2016-2017, Discover Pierce 2017, Μαθητικές Εκλογές 2017 κλπ.). Μιλά αγγλικά έχοντας πάρει όλα τα διπλώματα μέχρι και το FCE και έχοντας διακριθεί για τις επιδώσεις στο μάθημα των αγγλικών. Σε αρκετά υψηλό επίπεδο βρίσκονται και οι γνώσεις των γαλλικών της κατέχοντας τι δίπλωμα Β2 και προετοιμάζεται για το C2. Ακόμη, έχει λάβει μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις και επιμορφωτικά προγράμματα. Τέλος, πιστεύοντας στην επιχειρηματικότητα είναι μέλος του ομίλου Junior Achievement στην θέση της CEO στην εταιρία i-Ζen Flow Meter.

Deputy Chief Executive Officer

Ο Κωνσταντίνος Σπάρταλης γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2002 στην Αθήνα και φοιτά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce. Από μικρή ηλικία αγαπά τον κόσμο των υπολογιστών και της πληροφορικής και έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικής, Πληροφορικής και Μαθηματικής λογικής. Στα χρόνια της φοίτησης του στο Γυμνάσιο έχει παρακολουθήσει Ομίλους όπως: GeoGebra, Ακαδημία Μαθηματικών, WebSite Development, Ακαδημία Πληροφορικής, Junior Achievement αλλά και Όμιλο Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης. Στον περσινό διαγωνισμό CTY διακρίθηκε για τις επιδόσεις του ενώ φέτος έφτασε στην τελική φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού Πηροφορικής που οργανώθηκε από το ΕΜΠ. Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει ιστορίες μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας. Το τέννις είναι το άθλημα που τον συναρπάζει και ασχολείται από μικρή ηλικία.

Chief Financial Officer

Η Φανή Μιναρετζή είναι ένα πολυάσχολο άτομο με πολλά ενδιαφέροντα. Έχει συμμετάσχει σε δύο MUN, συγκεκριμένα στο ACG και στο CS και σύντομα πρόκειται να συμμετάσχει στο THIMUN. Επιπλέον, την ενδιαφέρουν πολύ οι φυσικές επιστήμες γι’ αυτό και πρόκειται να συμμετάσχει στο euroscience το 2018. Επίσης, γνωρίζει εκτός από τα ελληνικά και άλλες δύο γλώσσες, τα γαλλικά και τα αγγλικά, σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ακόμα, έχει συμμετάσχει σε debate tournaments, σε duet acting tournaments, se oral interpretation και σε ελληνικούς ρητορικούς αγώνες. Επιπροσθέτως, ήταν επί δύο χρόνια μέλος του ελληνικού και αγγλικού περιοδικού του σχολείου της. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η έντονη και παραδειγματική συμμετοχή της σε εθελοντικές δράσεις όπως αποδεικνύεται και από τη συμμετοχή της στην ambassadors team του σχολείου της. Επίσης, τρέφει έντονο ενδιαφέρον για την επιχειρηματικότητα, το οποίο φανερώνεται και από τη συμμετοχή της στο junior achievement club και στο young business talents. Όμως, το πιο σημαντικό κατόρθωμά της είναι η διάκρισή της στη μαθηματική εταιρεία το έτος 2017 στο διαγωνισμό «ευκλείδη» με βραβείο Γ’. Όλα αυτά λοιπόν χαρακτηρίζουν την Φανή Μιναρετζή που είναι ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας i-Zen Flow Meter.

Deputy Chief Financial Officer

H Άννα Μικρού είναι μαθήτρια με πολλά ενδιαφέροντα και ικανότητες. Έχει ιδιαίτερη κλίση στις θετικές επιστήμες. Ιδιαίτερα στα μαθηματικά έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς της μαθηματικής εταιρίας, έχοντας διακριθεί σε δύο περιπτώσεις. Τα ενδιαφέροντά της επεκτείνονται και στις οικονομικές επιστήμες και την επιχειρηματικότητα. ‘Εχει φοιτήσει σε θερινό πρόγραμμα οικονομικών σπουδών στην Οξφόρδη, και είναι μέλος των ομίλων του Young Business Talents και Junior Achievement. Συμμετείχε στο ACG ΜUN και πρόκειται να συμμετάσχει σε μελλοντικά MUN. Έχει διατελέσει μέλος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου και την τρέχουσα σχολική χρονιά είναι μέλος του πενταμελούς. Επίσης ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας του σχολείου. Εκτός από το άριστο επίπεδο ελληνικών και αγγλικών της γνωρίζει επίσης ισπανικά σε πολύ καλό επίπεδο. Η κοινωνική της προσφορά συνοψίζεται σε εθελοντική βοήθεια σε πρόσφυγες, δεντροφυτεύσεις και άλλες κοινωφελείς δράσεις. Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το θέατρο, ο αθλητισμός και η μουσική. ‘Ηταν μέλος θεατρικής ομάδας και χορευτικών ομίλων, ομάδων βόλευ και τέννις, ξέρει να παίζει πιάνο και ντραμς.

Marketing Manager

H Μαριάννα Λιλικάκη γεννήθηκε στην Αθήνα την 26η Απριλίου του 2002. Κατοικεί στην Αγία Παρασκευή και φοιτά στην Α’ λυκείου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Pierce). Είναι ένα άτομο με πολλά ενδιαφέροντα και ασχολείται με δραστηριότητες τόσο ενδοσχολικές, όσο και εξωσχολικές. Είναι μέλος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Pierce από το 2015 και του πενταμελούς από το 2014, και η ενεργή της συμμετοχή στις κοινότητες της χάρισε το βραβείο Μαθητικών Κοινοτήτων (2017). Έχει επιτύχει στον διαγωνισμό μαθηματικών «Θαλής» 3 φορές, ενώ είναι μέλος της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το σχολείο της στον Ευρωπαϊκό συνέδριο “Euromath”. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες λόγου και έχει βραβευτεί ως μία από τους 15 καλύτερους ομιλητές στους αγώνες λόγου που οργανώθηκαν από τα εκπαιδευτήρια «Αυγουλέας-Λιναρδάτος», όπου το Pierce κατέκτησε την δεύτερη θέση. Ασχολείται με το basket και εξωσχολικά, αλλά είναι επίσης μέλος της ομάδας του Pierce από το 2014 (αρχηγός τα δύο τελευταία χρόνια) συμμετέχοντας σε πολλά τουρνουά (2 φορές χρυσό στο «Α.Σ.Ι.Σ», 1 φορά χρυσό στο τουρνουά ιδιωτικών σχολείων πρώτης γυμνασίου, 1 χρυσό και 1 ασημένιο στο “AEGEAN TOURNAMENT”).Παράλληλα στην μουσική, έχει τελειώσει τις σπουδές της στην αρμονία και το σολφέζ (10/10), και τώρα προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της μορφολογίας της μουσικής, της ιστορίας της μουσικής και της ανωτέρας του πίανου .Είναι στις ακαδημίες μαθηματικών και φυσικών επιστημών και αυτή την χρονία συμμετέχει στον απογευματινό όμιλο του Junior Achievement. H Μαριάννα Λιλικάκη είναι άτομο υπεύθυνο, επιμελές, ομαδικό και εργατικό. Αυτή την χρονική περίοδο εργάζεται παθιασμένα για το Project i-ZEN flow meter (junior achievement). Γνωρίζει να γράφει κώδικα, μιλάει αγγλικά και γαλλικά και είναι εθελόντρια. Παρότι δεν έχει αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί στο μέλλον, ξέρει πως θα έχει σχέση με τις φυσικές επιστήμες.

Deputy Marketing Manager

Ο Γιώργος Γερονικολόπουλος γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα, κατοικεί στην Αγία Παρακευή και φοιτά στην Α’Λυκείου του American College of Greece.

Είναι ένα άτομο με πολλά ενδιαφέροντα καθώς σημμετέχει σε πολλές εξοσχολικές και ενδοσχολικές δραστηριότητες.Εκτός απο την κολύμβηση και τέννις με τα οποία ασχολείται εξοσχολικά, στο σχολείο έχει συμμετείχε στους ομίλους : «GeoGebra»(2015-16), «website design»(2016-17), «Junior Achievement»(2016-18) έχοντας διακριθεί ως ο διευθυντής του μήνα για τον Δεκέμβριο του 2017, «Young Business Talents»(2017-18), «Debate»(2017) αλλά και στην αθλητική ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου (2015-16).

Eίναι εργατικός, και πρόθυμος να βοηθήσει όπου μπορεί. Μπορεί να δουλέψει υπό πίεση καθώς και προσαρμόζεται στις ανάλογες συνθήκες έχοντας καινοτομία, ώστε να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Είναι εργάσιμος, του αρέσει να δουλεύει στα πλαίσια μίας ομάδας και αυτή τη χρονική περίοδο εργάζεται με πάθος για την επίτευξη των στόχων του Project i-Zen Flow Meter του Junior Achievement. Γνωρίζει προγραμματισμό στις γλώσσες HTML,C++.

Μιλάει Αγγλικά(επίπεδο FCE) και Γερμανικά(επίπεδο Β1).

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να σπουδάσει άλλα σίγουρα θέλει να ασχοληθεί με τα οικονομικά,business και computer science. Έχει πάρει μέρος σε προγράμματα εθελοντικής εργασία.

Public Relations Manager

Η Δήμα Ελπίδα, γεννημένη το 2002 στην Αθήνα, φοιτά στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Pierce. Είναι ένα δραστήριο άτομο της μαθητικής κοινότητας του Pierce συμμετέχοντας σε ομίλους όπως του junior achievement και σε διαγωνισμούς όπως το young business talents. Είναι μέλος της αθλητικής ομάδας του βόλλευ του σχολείου όπου έχει διακριθεί με τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ΑΣΙΣ κατά το σχολικό έτος 2015-16 και στο Τουρνουά Αιγαίο επίσης με τη δεύτερη θέση το 2016 και 2017. Επίσης, ήταν μέλος του μαθητικού συμβουλιού ως αντιπρόεδρος του πενταμελούς τις χρονιές 2014-15 και 2015-16 και ως πρόεδρος το σχολικό έτος 2016-17. Τέλος ασχολείατι αγωνιστηκά με το βόλλευ και εξωσχολικά όπου επίσης έχει πολλές διακρήσεις.

Γνωρίζει Γερμανικά επιπέδου B1 και Αγγλικά επιπέδου Proficiency.

Στο μέλλον σκοπεύει να ακολουθήσει το πρόγραμμα του IB και να σπουδάσει στο εξωτερικό βιολογία και χημικός μηχανικός.

Sales Manager

Η Ελένη Ανδριανοπούλου γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 2002 και ζει στα Βριλήσσια. Φοιτά στην Α τάξη του Λυκείου του American College of Greece- Pierce. Η Ελένη είναι δραστήριο άτομο όπως εξάλλου φαίνεται από την συμμετοχή της σε τόσο εξωσχολικές όσο και ενδοσχολικές δραστηριότητες Το ενδιαφέρον της για τον εθελοντισμό φαίνεται από την συμμετοχή της σε ενέργειες του ιδρύματος Μαργαρίτα. Έχει παρακολουθήσει τους ομίλους Βιολογίας (2015-2016) , Μαθηματικών με χρήση του προγράμματος GeoGebra (2016-2017) και φέτος συμμετέχει στον όμιλο MUN. Εχει πάρει μέρος στο CGSMUN και προετοιμάζεται για τον MUN conference του σχολείου της τον Μάρτιο. Ακόμα τον Φεβρουάριο του 2018 θα πάει στο Peace Jam που διοργανώνεται από το Deree. Γνωρίζει αγγλικά (Proficiency) και Γαλλικά (B2) και στο μέλλον σκοπεύει να ασχοληθεί με τις Πολυτεχνικές σπουδές. Τέλος, για 7 χρόνια (2008-2015) ασχολιόταν με το άθλημα της κολύμβησης (ΟΦΝΙ Νηρηίδες) έχοντας λάβει μέρος σε αγώνες τόσο ενδοσχολικούς (εσωτερικά πρωταθλήματα 2014,2015,2016) όσο και εξωσχολικούς.

Human Resources Manager

Η Χριστίνα Μαυραγάνη είναι ένα δραστήριο άτομο αφού ασχολείται με την κολύμβηση και το βόλεϊ. Ξέρει να χειρίζεται την γλώσσα των γερμανικών σε καλό βαθμό και την γλώσσα των αγγλικών σε άριστο βαθμό. Επίσης γνωρίζει να χρησιμοποιεί λειτουργικά συστήματά. Στο μέλλον σκοπεύει να σπουδάσει management στην Ελλάδα και να ασχοληθεί πιο συγκεκριμένα με τον κλάδο των Human Resources. Τέλος είναι ένα άτομο με αποφασιστικότητα και έχει την επιθυμία να εκπληρώνει τους στόχους που θέτει. Είναι επικοινωνιακή και δεν την φοβίζει η δουλειά κάτω από συνθήκες πίεσης χρόνου. Επίσης είναι εκδηλωτική στις απόψεις της, όπου τις καταθέτει βάσει επιχειρημάτων.

Product Manager

Η Όλγα Χανιώτη, γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα, είναι μαθήτρια της Α’ Λυκείου του American College of Greece- Pierce και η θέση της στην εταιρεία είναι Product Manager. Έχει συμμετάσχει στον όμιλο του Junior Achievement Γυμνασίου, ασχολείται με το σχέδιο και τη ζωγραφική και συμμετείχε επίσης σε έναν ενδοσχολικό όμιλο με σχέδιο και διακόσμηση. Ασχολούταν έως τον προηγούμενο χρόνο με τον χορό και συμμετείχε σε διαγωνισμούς χορού όπου με την υπόλοιπη ομάδα αναδείχθηκαν στις πρώτες θέσεις.

Είναι υπεύθυνη, εργατική και επιμελής στις εργασίες που της ανατίθενται . Είναι συνεργάσιμη και της αρέσει να εργάζεται μαζί με άλλα άτομα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο συμμετέχει στον όμιλο του Junior Achievement.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά (επίπεδο Β1)

Στο Μέλλον επιθυμεί να σπουδάσει Χημεία και πιο συγκεκριμένα θέλει να ασχοληθεί με τη Χημεία Φαρμάκων

Production Manager

Ελένη Μποτσαράκου

Παντούδη Δήμητρα

Η Παντούδη Δήμητρα γεννήθηκε το 2002 στην Αθήνα, κατοικεί στην Κηφισιά και φοιτά στην Α’ Λυκείου του American College of Greece-Pierce. Είναι ένα δραστήριο άτομο με πολλά ενδιαφέροντα όπως φαίνεται από τη συμμετοχή της τόσο σε ενδοσχολικές όσο και εξωσχολικές δραστηριότητες. Εκτός του αγωνιστικού volley που ασχολείται εξωσχολικά, στο σχολείο συμμετείχε στους ομίλους: ‘Διατροφή και Υγεία’ (2015-16), ‘Unesco’ (2016-17), ‘Junior Achievement’ (2017-18), όπως και στην αθλητική ομάδα volley του Pierce –όπου διακρίθηκε στο ‘Πρωτάθλημα ΑΣΙΣ’ ( Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδος) κατά το σχολικό έτος 2015-16 , και στο ‘Τουρνουά Αιγαίο’ (2016 & 2017) που διεξάγεται σε ετήσια βάση στο Κολλέγιο Ανατόλια-. Επιδεικνύει έντονη μαθητική δράση συμμετέχοντας στο μαθητικό συμβούλιο της τάξης της ως Γενική Γραμματέας του πενταμελούς Συμβουλίου (2017-2018) και Αθλητικός Αντιπρόσωπος του τμήματος της (2016-2017).

Η Δήμητρα είναι υπεύθυνη, επιμελής και αποτελεσματική όταν αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάποια εργασία. Είναι συνεργάσιμη, της αρέσει να δουλεύει στα πλαίσια μιας ομάδας και αυτή τη χρονική περίοδο εργάζεται με πάθος για την επίτευξη των στόχων του project i-ZEN Flow Meter του Junior Achievement.

Μιλάει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (επίπεδο B1).

Στο μέλλον σκοπεύει να σπουδάσει Ιατρική και συγκεκριμένα την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την Έρευνα στον τομέα της Ενδοκρινολογίας, θέλοντας να προσφέρει στον άνθρωπο.